Shaormerie


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unei shaormerii. Este util persoamelor din conducere deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (21 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (20 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (8 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Enuntul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unei shaormerii. Baza de date trebuie sa contina informatii despre firma – codul, nume, adresa, telefon – magazinul pe care il detine, produsele comercializate si angajatii magazinului.

Firma poate colabora cu furnizori, pentru aprovizionarea cu cartofi congelati , carne ,lipii , chifle , etc. In acest caz informatiile despre acele firme trebuie trebuie inregistrate in baza de date.

Firma trebuie sa aiba si o evidenta clara a veniturilor si cheltuielilor, de aceea avem nevoie sa stim ce facturi au fost date , data eliberarii pentru fiecare , salariile personalului , cat si valoarea contractelor cu furnizorii.

Un client poate cumpara mai multe produse (shaorma mare , shaorma mica , kebab) pe aceeasi factura.