Turneu de tenis


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestiunea unui turneu de tenis. Acest proiect realizat in Oracle are 24 de pagini realizate in Word si 24 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor 8 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date pentru cun turneu mondial de tenis. Pentru o gestiune mai buna a datelor, s-a decis că toate informațiile legate de activitatea aceasta trebuie să fie gestionate cu ajutorul unei baze de date.

Prima sarcină este organizarea informațiilor despre toti jucatorii. Baza de date memoreaza informatiile despre jucatori echipele tehnice folosite de acestia. Fiecare jucator are un nume unic in intreg turneul. Pentru fiecare jucator se pot exista contracte cu diferiti sponsori.

Jucatorii au atribuit un identificator unic, un nume, si pot detine diferite echipe tehnice (antrenor, preparatory fizic, psiholog, etc). In baza de date se pastreaza si detalii privind locatia jucatorilor in clasamentul mondial si evolutia lor pe parcursul turneului.

Se va memora si un istoric al tuturor meciurilor din acest turneu. Pentru fiecare meci in parte trebuie sa memoram data, ora inceperii, scorul final, terenul pe care se desfasoara meciul respectiv si jucatorii care participa la meci. De asemenea, pentru fiecare meci sunt asignati cate un aribtru central si noua arbitri de linie.