Unitate militara


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest proiect are in vedere gestiunea datelor intr-un magazin de articole sportive. Atestatul contine documentatia realizata in Word (21 de pagini), prezentarea PowerPoint (18 de slide-uri), codul sql corespunzator bazei de date si aplicatia Oracle Apex.

Trebuie sa proiectam baza de date a unei unitati militare. Trebuiesc tinute informatii despre fiecare soldat din unitate, gradul acestuia, conducatorii fiecarei unitati structurale. Pentru a realiza acest lucru, trebuie sa cunoastem structura unei astfel de unitati militare (deci sa cunoastem ce reprezinta brigada, regimentul, batalionul, plutonul, compania, grupa).

Brigada este o unitate militară de proporții mari formată din două sau mai multe regimente, batalioane și divizioane. În mod tipic este formată din 3-6 batalioane și numărul militarilor este între 2.000-4.000 de militari, comandați de obicei de un colonel sau general-maior.

Un regiment reprezintă o unitate militară de bază mai mică decât brigada, compusă din mai multe batalioane (sau divizioane, escadrile etc.). Mărimea unui regiment depinde de țară și de domeniul militar. În zilele noastre numărul militarilor dintr-un regiment este în general între 800-2.000 militari.

Batalionul este o unitate militară compusă din aproximativ 300–1.300 de soldați, alcătuită de obicei din două până la șapte companii și comandată în general de un Locotenent colonel sau de un Colonel. Mai multe batalioane grupate formează un regiment sau o brigadă.

O companie este o subunitate militară mai mare decât plutonul și mai mică decât batalionul. În general este formată din 80-225 soldați și este comandată de un căpitan sau maior. Mai multe companii formează un batalion.

Pluton, este denumirea folosită pentru a desemna o subunitate militară mai mică decât compania, alcătuită din trei sau cinci grupe, ceea ce înseamnă în jur de 30-50 soldați. Un pluton este cea mai mică unitate condusă de un ofițer.

Grupa este denumirea celei mai mici unități din armată. În general o grupă este formată din 8-15 soldați, comandați de un gradat (caporal, sergent) sau subofițer.