Universitate


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul tine evidenta unei universitati. Este utila persoanelor din conducerea universitatii deoarece interfata lui prietenoasa cu utilizatorul face din acesta aplicatie o unealta ideala de gestiune. Atestatul a fost realizat in Oracle Application Express si vine insotit de explicatii, imagini din interfata grafica si cod sql aferent tabelelor, toate adunate intr-un document Word (25 de pagini), in asa numita documentatie. Proiectul contine si o prezentare PowerPoint (22 de slide-uri) si un fisier sql pentru importarea tabelelor (8 entitati) si aplicatia Oracle propriu zisa. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. Enuntul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectam baza de date a unei universitati. In baza de date trebuiesc trecute informatii despre programele oferite de universitate, studentii inscrisi la universitate, tipurile de studii, profesorii, cursurile, etc.

Universitatea poate avea mai multe colaborari atat nationale cat si internationale, cu alte universitati, organizatii sau companii de prestigiu (care preiau studentii in vederea angajarii, dupa admitere, sau chiar de pe bancile facultatii).

Trebuiesc trecute in baza de date informatii despre fiecare facultate in parte, departamentele fiecarei facultati si colaborarile. Fiecare facultate poate avea mai multe departamente (de exemplu, facultatea de Automatica si Calculatoare are departamentele de: Ingineria Sistemelor, Tehnologia Informatiei si Calculatoare).

In functie de facultatea la care se afla studentii, acestia trebuie sa participe la cursuri. Un student trebuie sa participe la mai multe cursuri. Un profesor poate sa predea la mai multe cursuri. Fiecare curs este tinut intr-o sala si are mai multi participanti.