Vanzari online


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest proiect are in vedere gestionarea datelor in vanzarile online. Atestatul contine documentatia realizata in Word (25 de pagini), prezentarea PowerPoint (21 de slide-uri), codul sql corespunzator bazei de date (8 entitati) si aplicatia Oracle Apex.

Trebuie sa proiectati o baza de date pentru un magazin care isi desfasoara activitatea online. Pentru o gestiune mai buna a datelor, s-a decis că toate informațiile legate de activitatea aceasta trebuie să fie gestionate cu ajutorul unei baze de date.

Prima sarcină este organizarea informațiilor despre toate categoriile de produse din magazin. Baza de date memoreaza informatiile despre produsele si categoriile in care aceste produse se incadreaza. Fiecare categorie are o denumire unica. Pentru fiecare fiecare produs, se cunoaste anul aceastuia, detalii si pretul.

Articolele au atribuite un identificator unic, o denumire, un an si o anumita descriere. In baza de date se pastreaza si detalii privind vanzarile produselor, si a stocurilor de produse, fiecare produs fiind pe stoc fie o singura data, fie in multiplu exemplar, si fiecare factura fiind trecuta in baza de date, pentru o evident mai buna a vanzarilor.

De exemplu, laptopul Lenovo poate fi trecut pe o factura de mai multe ori, in limida stocului disponibil. Dupa ce stocul se epuizeaza, furnizorii sunt contactati pentru a aduce noi produse (in limita disponibilitatii).

  • Domeniu: Proiectarea si imlementarea bazelor de date in SGBD Oracle
  • Algoritmi: sortare,cautare,filtrare,interogare,clasificare,codificare,calcule.
  • Date despre entitati principale:produse pe tipuri si subtipuri,personal,clienti fideli ,furnizori,stocuri,vanzari.
  • Actiuni: evidenta produselor,evidenta clientilor,tipuri,stabilirea situatiei vanzarilor,stabilirea situatiilor stocurilor