Agentie de turism v2


Descrierea proiectului

Acest proiect este realizat in PHP iar baza de dae in MySQL. Interfata grafica este reprezentativa pentru o platforma profesionala a unei agentii de turism. Animatiile din partea de front-end sunt realizate cu ajutorul CSS, JavaScript, jQuery. In baza de date avem destinatii interne din regiuni precum (Apuseni, Brasov, Costinesti, Jupiter, Mamaia, Maramures, Moldova, Neptun). In strainatate oferim cazari la hoteluri din Bahamas, Anglia, Franta, Italia, Turcia, Egipt,Spania, Brazilia. Pagina de contact prezinta un formular web unde clientii pot lasa mesaje catre administrator si o harta google (personalizabila) cu locatia agentiei. Sectiunea "Contul meu" ofera facilitati de logare a clientilor, logout, modificare date cont sau creare cont nou.

Documentatia proiectului este realizata in Microsoft Word si contine 38 de pagini. Sectiunea de administrare a platformei poate fi accesata adaugand "/admin" la URL. Din sectiunea de administrare se pot afisa rapoarte despre activitatea agentiei, se pot prelucra / onora / sterge rezervari, se pot adauga hoteluri (adaugare facilitati hotel, adaugare camere hotel, adaugare imagini hotel), se pot sterge hoteluri din baza de date, si se pot gestiona conturile (modificare cont administrator, creare cont nou, logout).

Atat partea de front-end cat si sectiunea de administrare au design responsive (pot fi accesate cu usurinta de pe orice dispozitiv, fie el telefon mobil, tableta sau sistem desktop). Aplicatia se preteaza foarte bine pentru o afacere in domeniul turismului.