Agentie imobiliara


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul "Agentie imobiliara" este realizat in PHP iar baza de date cu locatiile, ofertele si vizionarile este realizata in MySQL. Documentatia este realizata in Microsoft Word si contine 25 de pagini. Interfata grafica este intuitiva si user friendly.

Site-ul pune la dispozitie posibilitatea de a cauta locuinte pe site, de a vizualiza si edita vizualizarile adaugate in contul utilizatorului.

Pentru a solicita o vizualizare a unei locuinte pe site este necesar sa va logati folosind link-ul "Login" de pe pagina "Cont utilizator". Pentru a creea un cont nou apasati link-ul: "Cont nou". De asemenea, din sectiunea "Cont utilizator" puteti modifica detaliile contului dumneavoastra: nume, prenume, adresa, etc. Unitatile din baza de date sunt impartite in urmatoarele categorii: Apartamente 2 camere, Apartamente 3 camere, Apartamente 4 camere, Case, Duplexuri, Garsoniere, Terenuri. Proiectul are in componenta cate o pagina dedicata pentru Vanzari imobile, Inchirieri imobile, Oferte si Vizionari. Imobilele pot fi adaugate cu usurinta in baza de date (la fel ca si categoriile de imobile).