Car rental


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest proiect la informatică are titlul "Car rental" și prezintă o platformă prin intermediul căreia clienții se pot înregistra, se pot autentifica și pot închiria diferite mașini: Mercedes Benz, Audi, etc. Proiectul are în componență 28 de fișiere php, imagini, fișiere css și js necesare rulării. Pentru acest proiect a fost constituită o documentație realizată în Microsoft Word (20 de pagini).

In tag-ul "header" este prezentat meniul animat, din care poți alege: Prima pagină, Servicii, Flotă mașini, Locații, Rezervări, Contact, Login și Limba: Română sau Engleză.

Proiectul prezintă un nivel de autentificare pentru clienți. Clienții au acces asupra platformei, se pot autentifica, se pot înregistra pe platformă, pot adăuga sau vizualiza rezervări.

Pentru a vă autentifica în cont puteți folosi credențialele: admin cu parola “admin” sau popescu@gmail.com cu parola “popescu”. Meniul proiectului este detaliat mai jos:

  1. Prima pagină - index.php. În această pagină este prezentată o introducere a proiectului și câteva rapoarte extrase din baza de date.
  2. Servicii – services.php În această pagină sunt prezentate toate serviciile oferite de compania noastră de car rental.
  3. Flotă mașini – fleet.php În această pagină sunt prezentate toate mașinile stocate în baza de date. Clienții pot selecta una din aceste mașini pentru a stabili o rezervare.
  4. Locații - locations.php Această secțiune prezintă o harta Google Maps cu pin-point-uri pentru locatiile agentiei noastre de car rental. Notă: este folosita varianta pentru developers a Google Maps, deoarece generarea unui API Key pentru productie necesita plata cu cardul pentru fiecare 1000 de vizualizări a paginii.
  5. Rezervări – bookings.php În această secțiune puteți vizualiza toate rezervarile auto pentru clientul autentificat.
  6. Contact – contact.php . In aceasta pagina avem un formular de contact si detalii despre autorul proiectului.