Farmacie v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul despre farmacie online este realizat in PHP iar baza de date cu produsele din farmacia online este realizata in MySQL. Documentatia este realizata in Microsoft Word si contine 27 pagini. Farmacia online va ofera medicamente si produse pentru barbati, femei si copii, suplimente nutritive, produse naturiste cat si cosmetice.

Aplicatia web contine atat site-ul cat si partea de administrare a acestuia: sectiune in care va puteti loga ca administrator si puteti gestiona informatii precum categoriile de produse, categorii, puteti vizualiza si onora comenzi, etc. De asemenea, tot din sectiunea de administrare puteti creea conturi noi, fie ca este vorba de un utilizator al site-ului sau de un administrator. Interfata grafica este intuitiva si user friendly. Produsele sunt impartite in urmatoarele categorii: Acnee, Afectiuni cardiovasculare, Igiena orala, Imunitate, Memorie, Probiotice, Tulburari digesive.

Platforma online pune la dispozitie posibilitatea de a cauta medicamente pe site, de a vizualiza si edita produsele adaugate in cosul de cumparaturi. Pentru a plasa o comanda pe site este necesar sa va logati folosind link-ul "Login" de pe fiecare pagina. Pentru a creea un cont nou apasati link-ul: "Register". De asemenea, din sectiunea "Contul meu" puteti modifica detaliile contului dumneavoastra: nume, prenume, adresa, etc. Proiectul mai are in componenta o pagina cu ultimele produse adaugate si una cu reduceri. Acest atestat este insotit de documentatia word (27 de pagini). In baza de date se pot adauga cu usurinta medicamente si categorii noi.