Librarie online v2


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest proiect la informatica prezinta o plaforma online pentru o librarie, site realizat in PHP cu conexiune la o baza de date MySQL. Documentatia pentru acest atestat are 28 de pagini create in Microsof Word. Proiectul prezinta urmatoarele categorii de produse: Beletristica, Calculatoare, Dictionare, Enciclopedii, Filozofie, Istorie, Limbi straine, Poezie. Pe site se poate cauta un anumit volum, se pot vizualiza reducerile de pret, se pot comanda produsele (pentru plasarea comenzii este necesar ca utilizatorii sa fie autentificati cu ajutorul formularului de login). De asemenea pot fi vizualizate produsele din cosul de cumparaturi.

Sectiunea de administrare a platformei poate fi accesata adaugand "/admin" la URL. Din sectiunea de administrare se pot afisa rapoarte despre activitate, se pot gestiona produsele (adaugare, modificare, stergere), se pot gestiona categoriile de produse (adaugare, modificare, stergere categorie), se pot prelucra si onora comenzi. De asemenea, din sectiunea de administrare putem sa adaugam conturi noi de utilizator (atat administratori cat si utilizatori simpli), putem executa modificari asupra contului si putem executa logout pe sesiunea curenta.

Atat partea de front-end cat si sectiunea de administrare au design responsive (pot fi accesate cu usurinta de pe orice dispozitiv, fie el telefon mobil, tableta sau sistem desktop). Aplicatia se preteaza foarte bine pentru o afacere in acest domeniu.