Magazin online de electronice


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiectul "Magazin online de eletronice" este realizat in PHP iar baza de date cu produsele si comenzile este realizata in MySQL. Documentatia este realizata in Microsoft Word si contine 19 pagini. Interfata grafica este intuitiva si user friendly.

Platforma online contine atat site-ul cat si partea de administrare a acestuia: sectiune in care va puteti loga ca administrator si puteti gestiona (adauga / modifica/ sterge) informatii precum categoriile de produse, produse, puteti vizualiza si onora comenzi, etc. De asemenea, tot din sectiunea de administrare puteti creea conturi noi, fie ca este vorba de un utilizator normal sau de un administrator. Site-ul pune la dispozitie posibilitatea de a cauta produse pe site, de a vizualiza si edita produsele adaugate in cosul de cumparaturi.

Pentru a plasa o comanda pe site este necesar sa va logati folosind link-ul "Login" de pe fiecare pagina. Pentru a creea un cont nou apasati link-ul: "Register". De asemenea, din sectiunea "Contul meu" puteti modifica detaliile contului dumneavoastra: nume, prenume, adresa, etc. Produsele din baza de date sunt impartite in urmatoarele categorii: Camere foto, Camere video, Imprimante, iPod, Laptopuri, Playere, Sisteme audio, Sisteme GPS, Telefoane mobile, Televizoare. Proiectul mai are in componenta o pagina cu ultimele produse adaugate si una cu reduceri. In baza de date sunt peste 60 de produse (puteti adauga ulterior oricate produse doriti din sectiunea de administrare).