Întrebări primite frecvent de la elevi


Taxele poștale pentru întreg coletul cu atestate este de 20 RON. Pentru a comanda mai multe atestate prin poștă (toate proiectele să fie trimise într-un singur pachet) trebuie să le comandați individual pe fiecare în parte pe site, și să treceți același nume destinatar și aceeasi adresă destinatar. Pe fiecare formular de comandă de proiect trebuie să difere informațiile doar la secțiunea "nume elev/profesor/clasa".

Un atestat la informatică ce se află deja pe site are prețul afișat în dreptul său. În funcție de numărul de proiecte achiziționate se pot aplica reduceri (vezi pagina Oferte de grup). Dacă doriți să aflați prețul pentru un proiect la informatică pe comandă, trimiteți un mesaj pe pagina Atestat informatică pe comandă.

Plata proiectelor se poate realiza în mai multe moduri: plata prin sms, plata cu cardul online, plata la un sediu bancar, plata la Poșta Română sau predare personală. Pentru mai multe detalii, accesați pagina Modalități de plată.

Dacă atestatul se află pe site, îl puteți avea chiar și în câteva minute! Dacă atestatul nu se află pe site, acordăm fiecărui atestat (cu tema dată de client) un termen de până la 10 zile lucratoare.

Modificările cerute de dumneavoastră se fac GRATUIT !!!

Oferim întregul cod sursă pentru fiecare atestat informatică. Astfel, puteți modifica orice doriți la atestatul achiziționat.

Atestatul este însoțit de un document cu indicații și de documentația realizată în Microsoft Word (o prezentare a proiectului în format ".doc" care conține o descriere a proiectului, imagini din proiect, codul sursă și informații despre programele folosite în realizarea acestuia (de exemplu: Adobe Dreamweaver, Visual FoxPro, Visual Studio Code, Microsoft FrontPage, Microsoft Expression Web, etc). În plus puteți vizualiza imagini și detalii din atestatele existente la secțiunea ATESTATE.

Daca nu gasiți atestatul dumneavoastră pe site, puteți trimite o comandă pe pagina: Atestat informatică pe comandă