Termeni și Condiții

Condiții generale. Drepturi de autor.

Accesul și utilizarea site-ului AtestateInformatica.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos. Acest site este proprietatea SC EXIGENT SOFTWARE SRL; Cod Unic de Inregistrare: 37026905; Nr. Ordine in Reg. Comertului: J13/250/2017

Site-ul nostru nu încurajează plagiatul. Toate proiectele sunt protejate conform Legii nr. 8/1996 ( privind dreptul de autor și drepturile conexe). Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică AtestateInformatica.ro . Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. AtestateInformatica.ro își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website. Punerea lor în vânzare de către persoane care nu au nici un drept asupra acestor materiale este strict interzisă.

Clientul are obligația să solicite factura fiscală pe proiectele comandate. Toate proiectele conțin atât factura fiscală cât și chitanța. Aceste documente sunt în format electronic și vor fi transmise clientului pe adresa de e-mail.

Acești Termeni pot fi schimbați în orice moment. În momentul în care intervin schimbări, linkul către acestea va fi făcut disponibil pe prima pagină a site-ului. Încheierea acestui contract presupune acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile enumerate mai sus.

Acest site nu încalcă Art.143 alin. 5) din Legea 1/2011 din "Organizarea studiilor universitare" deoarece acest site nu comercializează lucrări de licență, de diplomă, de disertație sau de doctorat.

Furnizarea de date și informații. Protecția datelor personale.

Pentru a răspunde întrebarilor Dvs. și pentru a ține evidențe despre folosirea site-ului nostru, poate aparea necesitatea de a vă cere informații cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații însa nu vor fi folosite pentru a vă transmite alte oferte, informații despre serviciile firmei noastre fără acordul Dvs. AtestateInformatica.ro se obligă să protejeze confidențialitatea vizitatorilor site-ului său. Nici un fel de informații cu caracter personal nu vor fi transmise către terți, totuși, putem furniza unor terți informații de ordin general referitoare la vânzări, trafic în site precum și alte informații, însă aceste statistici nu vor conține date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informații cu caracter tehnic despre Dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informații despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informații colectate de AtestateInformatica.ro prin intermediul site-ului au scopul de a ajuta la îmbunatățirea serviciilor oferite de site, dar și a serviciilor AtestateInformatica.ro.

Prelucrarea datelor cu caracter personal.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, noi vom administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor pe internet și a serviciilor care țin de domeniul educației.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, Utilizatorul are dreptul să se opună prelucrării datelor personale care îl privește și să solicite ștergerea datelor. Utilizatorii înțeleg și acceptă că ștergerea datelor lor personale va fi urmată de ștergerea datelor de contact din sistem și de imposibilitatea de a li se mai putea oferi servicii de către administratorul site-ului.