1. Condiții generale. Drepturi de autor.

Accesul și utilizarea site-ului AtestateInformatica.ro sunt supuse următoarelor condiții de utilizare și tuturor legilor aplicabile. Vizitând și utilizând acest website, acceptați automat termenii și condițiile de mai jos. Acest site este proprietatea SC EXIGENT SOFTWARE SRL; Cod Unic de Înregistrare: 37026905; Nr. Ordine în Reg. Comerțului: J13/250/2017

Site-ul nostru nu încurajează plagiatul. Toate proiectele sunt protejate conform Legii nr. 8/1996 ( privind dreptul de autor și drepturile conexe). Conținutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vândut, licențiat, distribuit fără a avea în prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuală, adică AtestateInformatica.ro. Sunteți de acord să nu folosiți, copiați, distribuiți conținutul acestui website în scop comercial. AtestateInformatica.ro își rezervă toate drepturile pentru conținutul acestui website. Punerea lor în vânzare de către persoane care nu au nici un drept asupra acestor materiale este strict interzisă.

Clientul are obligația să solicite factura fiscală pe proiectele comandate. Toate proiectele conțin atât factura fiscală cât și chitanța. Aceste documente sunt în format electronic și vor fi transmise clientului pe adresa de e-mail.

Acești Termeni pot fi schimbați în orice moment. În momentul în care intervin schimbări, linkul către acestea va fi făcut disponibil pe prima pagină a site-ului. Încheierea acestui contract presupune acordul dumneavoastră cu termenii și condițiile enumerate mai sus.

Acest site nu încalcă Art.143 alin. 5) din Legea 1/2011 din "Organizarea studiilor universitare" deoarece acest site nu comercializează lucrări de licență, de diplomă, de disertație sau de doctorat.

2. Informații personale

Sunteți de acord că furnizarea serviciilor sau produselor va începe imediat după îndeplinirea tuturor formalităților de înregistrare cerute. Informațiile furnizate trebuie să fie corecte. Optând pentru înregistrare vă obligați să ne furnizați corect numele, adresa și alte informații utile sau cerute de lege pentru generarea contractelor/facturilor. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informații trimiteți un email la adresa office@atestateinformatica.ro

3. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către EXIGENT SOFTWARE SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poștă sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastră personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu scopul verificării tranzacțiilor comerciale sau altor autorități în drept pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii.

Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. EXIGENT SOFTWARE SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii și să le utilizeze strict pentru uzul relației de afaceri dintre client și EXIGENT SOFTWARE SRL.

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru.

EXIGENT SOFTWARE SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastră trimisa la adresa office@atestateinformatica.ro se obligă: să rectifice, să actualizeze, să blocheze, să șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date; să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale.

EXIGENT SOFTWARE SRL certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comerțul electronic, precum a Ordonanței nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanța cu modificările ulterioare. Printre aceste drepturi se numără (enumerarea neavând un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere EXIGENT SOFTWARE SRL să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. dreptul de a cere EXIGENT SOFTWARE SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, acele date furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001
 3. dreptul de a cere EXIGENT SOFTWARE SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
 4. în cazul plăților online, plata serviciilor de pe acest website este efectuată prin intermediul soluțiilor de plată online oferite de Netopia SRL.

În vederea eliminării riscului ca datele dumneavoastră să intre în posesia și să fie folosite abuziv de terțe persoane:

 • EXIGENT SOFTWARE SRL și Netopia SRL garantează securitatea sistemelor informatice. Informațiile privind datele cardului bancar (număr de card, data expirării etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele EXIGENT SOFTWARE SRL sau pe serverele Netopia. În cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastră sunt introduse direct în sistemele Visa sau MasterCard, iar în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o banca certificata în sistemul 3D Secure, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem;
 • Introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM.

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica conținutul site-ului AtestateInformatica.ro sau de a afecta performanțele serverului pe care rulează site-ul AtestateInformatica.ro va fi considerată o tentativăde fraudare a site-ului AtestateInformatica.ro și va pune în mișcare cercetarea penală împotriva aceluia sau acelora care a(u) încercat acest fapt.

4. Copyright

Întregul conținut al site-ului AtestateInformatica.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea EXIGENT SOFTWARE SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală si industrială. Folosirea fără acordul EXIGENT SOFTWARE SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

5. Accesul la site

5.1. EXIGENT SOFTWARE SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site (AtestateInformatica.ro) și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul (AtestateInformatica.ro), de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta manieră în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei EXIGENT SOFTWARE SRL fără acordul scris prealabil al acesteia.

5.2. Accesul la proiectele disponibile pe acest site este garantat utilizatorului în interes personal și în concordanță cu prevederile politicii de utilizare.

5.3. Accesul la link-urile de descărcare ale proiectelor este disponibil doar pe durata anului școlar curent al achiziției. Exemplu: Dacă proiectul a fost achiziționat pe data de 25.02.2024, link-ul de descarcare este disponibil in intervalul: 01.09.2023 - 01.09.2024.

5.4. EXIGENT SOFTWARE SRL nu oferă acces la link-urile de descărcare în afara perioadei anuale școlare a achiziției. Utilizatorul este responsabil să descarce și să stocheze proiectele în timpul perioadei disponibile.

5.5. Toate conținuturile, inclusiv bazele de date, proiectele, elementele de grafică, mărcile și conținutul legal, sunt proprietatea intelectuală a EXIGENT SOFTWARE SRL.

5.6. Drepturile de autor sunt protejate conform Legii 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe. Clientului îi este interzisă vânzarea, distribuirea și publicarea proiectelor descărcate de pe platformă. Utilizarea neautorizată a proiectelor poate duce la consecințe legale, inclusiv acțiuni în instanță pentru recuperarea prejudiciilor și plângeri penale.

5.7. Prin accesarea și utilizarea proiectelor, utilizatorul confirmă că a citit, înțeles și este de acord cu termenii și condițiile prezentate în această politică.

5.8. EXIGENT SOFTWARE SRL își rezervă dreptul de a modifica această politică în orice moment. Utilizatorii vor fi notificați cu privire la orice modificare prin intermediul acestui site.

6. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni și Condiții se poate efectua online, cu cardul, prin sms, ramburs sau prin servicii de plată online oferite de terțe părți (de exemplu Paypal).

Dacă plata se face online cu cardul de credit/debit este necesar să completați un formular cu datele despre acesta. Daca tranzacția prin card a fost reușită, următorul ecran vă oferă informațiile relevante pentru comandă.

Taxele și comisioanele sunt suportate de fiecare parte conform politicilor serviciului de plăți. Taxele vânzătorului vor fi suportate de vânzător, iar taxele deținătorului de card de client.

În baza legislației UE, dacă produsele pe care le-ați cumpărat se dovedesc a fi defectuoase sau nu arată conform descrierii, AtestateInformatica.ro trebuie să le repare, să le înlocuiască, să le reducă prețul sau să vă dea banii înapoi. De asemenea, în situația de mai sus aveți dreptul de a anula și returna comanda în termen de 14 zile.

7. Politica de confidențialitate

AtestateInformatica.ro este autorul acestui site web și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor.

Utilizatorul folosește site-ul pe riscul propriu, EXIGENT SOFTWARE SRL fiind liber de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizării informațiilor de pe acest site.EXIGENT SOFTWARE SRL nu acordă nici un fel de garanție pentru conținutul și utilizarea acestui site, materialele prezentate pe el fiind cu titlu pur informativ.

Informațiile despre produse, caracteristicile și preturile lor corespund realității de la momentul înscrierii lor pe site sau al actualizării diverselor pagini ale site-ului. EXIGENT SOFTWARE SRL colectează informații pe acest website în conformitate cu legislația româna în acest sens.

EXIGENT SOFTWARE SRL nu este răspunzătoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea materialelor de pe site.

Site-ul plasează un “cookie” pe calculatorul vizitatorului, adică un mic fișier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare. Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de contact. Datele sunt folosite în vederea trimiterii de informații precum și trimiterii de oferte atractive din partea EXIGENT SOFTWARE SRL (în funcție de preferințele setate de utilizator).
 • Formularul de comandă. Datele sunt folosite în vederea trimiterii produselor precum și trimiterii facturii fiscale/proforme aferente comenzii.

Informațiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului și a serviciilor oferite clienților de EXIGENT SOFTWARE SRL și partenerii săi.

Prin accesarea acestui site va dați acordul la folosirea în scopurile mai sus menționate a informațiilor colectate de EXIGENT SOFTWARE SRL pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate EXIGENT SOFTWARE SRL pentru o bună administrare a site-ului și pentru statistici de uz intern care permit o mai bună deservire a clienților noștri.

EXIGENT SOFTWARE SRL nu este responsabil pentru conținutul și utilizarea site-urilor către care apar legături de pe site-ul EXIGENT SOFTWARE SRL. Politica de confidențialitate a acelor site-uri poate diferi de politica de confidențialitate a EXIGENT SOFTWARE SRL. Faptul că site-ul AtestateInformatica.ro conține legături către alte site-uri nu înseamnă că EXIGENT SOFTWARE SRL susține, aprobă sau este responsabil pentru conținutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Utilizatorul primește mesaje tip e-mail de la AtestateInformatica.ro numai în urma completării formularului de comandă / contact. EXIGENT SOFTWARE SRL își rezervă dreptul de a nu mai trimite mesaje anumitor utilizatori fără a oferi vreo explicație sau notificare prealabilă și fără a fi ținut responsabil pentru neprimirea sau întârzierea respectivelor mesaje.

Site-ul EXIGENT SOFTWARE SRL este protejat prin cele mai noi și mai puternice tehnici și metode de securitate. Informațiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atât la utilizarea online cât și offline a site-ului. EXIGENT SOFTWARE SRL depune diligența necesară și posibilă pentru a proteja informațiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politică de confidențialitate se supune dreptului intern român. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul EXIGENT SOFTWARE SRL. În cazul în care după trecerea acestui termen nu se ajunge la o înțelegere, va fi considerată competentă instanța judecătorească din aceeași structură administrativă cu sediul EXIGENT SOFTWARE SRL

EXIGENT SOFTWARE SRL își rezervă dreptul de a modifica și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de Confidențialitate și Termenii legali, fără nici un fel de notificare prealabilă.

8. Litigii

Orice litigiu apărut în legătură cu utilizarea acestui serviciu va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată române. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

9. Sesizarea abuzurilor

Orice sesizare sau reclamație în legătură cu oricare din website-urile găzduite de serverele sau infrastructura AtestateInformatica.ro trebuie să respecte următoarele cerințe:

 • Furnizarea datelor complete de identificare ale persoanei sau ale societății care face sesizarea/plângerea sau care se consideră prejudiciată (în cazul persoanelor fizice: nume, prenume, telefon, adresa domiciliului; în cazul societăților comerciale: denumirea completă, CUI-ul, adresa sediului social, precum și datele persoanei de contact împuternicite).
 • Reclamantul va pune la dispoziția AtestateInformatica.ro dovezi clare din care să reiasă că activitățile incriminate sunt ilegale, precum și o descriere detaliată a acestora.
 • În cazul în care reclamantul solicită în mod expres ștergerea conținutului sau blocarea accesului în Internet a conținutului incriminat, iar această acțiune va genera un prejudiciu unei terțe părți, reclamantul va fi singurul responsabil de acest prejudiciu. În acest sens, reclamantul va înainta către AtestateInformatica.ro o declarație pe propria răspundere în care își va asuma în totalitate responsabilitatea oricărui prejudiciu care poate decurge din aceasta acțiune.

Sesizările se vor trimite în format fizic pe adresa sediului nostru din strada Calafatului nr 43A, Constanța, județul Constanța.