Gradinita


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestionarea activitatii unei gradinite. Acest proiect realizat in Oracle are 24 de pagini realizate in Word si 22 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (7 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectam baza de date a unei gradinite cu program prelungit. In baza de date trebuiesc trecute informatii despre programele oferite de gradinita, evenimentele organizate periodic (serbari, vizite, activitati extrascolare), copiii inscrisi la gradinita, educatoare, etc.

Copii pot avea mai multe activitati in incinta gradinitei: Educarea limbajului, Activitati matematice, Cunoasterea mediului, Educatie pentru societate, Activitati practice si elemente de activitate casnica, Educatie muzicala, Educatie plastica, Educatie fizica.

Periodic, se organizeaza diferite evenimente, cum ar fi serbari (Mos Craciun, Mos Nicolae, serbarea Iepurasului de Paste, Festivalul Toamnei, Ziua Copilului si alte manifestari culturale), vizite la fabrici, diferite evenimente si proiecte educationale.

In functie de programul pentru care opteaza parintii, copii pot invata si engleza, germana, franceza, spaniola sau pot fi inititiati in utilizarea calculatorului. De asemenea, parintii pot opta pentru un program scurt 07-14 , sau pentru program lung 07-17, sau program after school 11.30-19