Magazin de ceasuri


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestionarea datelor intr-un magazin de ceasuri. Acest proiect realizat in Oracle are 26 de pagini realizate in Word si 22 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (8 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date pentru un magazin online de ceasuri. Pentru o gestiune mai buna a datelor, s-a decis că toate informațiile legate de activitatea aceasta trebuie să fie gestionate cu ajutorul unei baze de date.

Prima sarcină este organizarea informațiilor despre toate categoriile de ceasuri. Baza de date memoreaza informatiile despre ceasuri si categoriile in care aceste ceasuri se incadreaza. Fiecare categorie are o denumire unica. Pentru fiecare fiecare ceas, se cunoaste producatorul aceastuia, tipul de mecanism si pretul.

Ceasurile au atribuite un identificator unic, o denumire, un pret si un anumit tip de mechanism (automat, mechanic, pe baterie). In baza de date se pastreaza si detalii privind vanzarile ceasurilor, si a stocurilor de ceasuri, fiecare ceas fiind pe stoc in multiplu exemplar, si fiecare factura fiind trecuta in baza de date, pentru o evident mai buna a vanzarilor.

De exemplu, ceasul “Fossil Ladies JR1015”, de la “Fossil” poate fi trecut pe mai multe facturi, in limita stocului disponibil la magazinul nostru. Dupa ce stocul se epuizeaza, furnizorii sunt contactati pentru a aduce noi ceasuri.

  • Domeniu: Proiectarea si imlementarea bazelor de date in SGBD Oracle
  • Algoritmi: sortare,cautare,filtrare,interogare,clasificare,codificare,calcule.
  • Date despre entitati principale:produse pe tipuri si subtipuri,personal,clienti fideli ,furnizori,stocuri,vanzari.
  • Actiuni: evidenta ceasurilor,evidenta clientilor,tipuri,stabilirea situatiei vanzarilor,stabilirea situatiilor stocurilor