Arhitectura si Design Interior


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Acest atestat la informatică cu titlul "Arhitectură și design interior" are în componență 12 pagini web HTML și este însoțit de documentația Word de 31 de pagini.

Arhitectura este știința și arta de a proiecta și construi clădiri și ansambluri de clădiri potrivit anumitor proporții și reguli, în funcție de caracterul și destinația construcțiilor. Știința ei constă în rezolvarea funcțională și tehnică a clădirilor. Arta arhitecturii este o componentă mai specială a artelor în general, care are un caracter mai deosebit, deoarece cu elemente reale, utile, se creează și se compun imagini plastice nonfigurative, de esență abstractă, fară să imite deci modele ale naturii.

Arhitectura de interior, designul interior sau decorarea de interior constă din două activități principale: plan — crearea planului de interior, redactarea acesteia; amenajare — acțiunea de realizare a planului prin umplerea spațiilor sau reîmpărțirea acestora pe funcții și funcționalitate.

Prima pagină a atestatului prezintă un slider animat, o introducere despre arhitectură și design interior și statistici interesante. Pagina cu titlul "Arhitectură" ilustrează în detaliu istoria arhitecturii, detalii despre acest domeniu și o galerie de imagini cu lucrări reprezentative din domeniu.

Secțiunea "Design interior" expune un dropdown cu câte o pagină HTML pentru cele mai reprezentative categorii:

  • Stil minimalist
  • Stil eclectic
  • Stil rococo
  • Stil scandinav
  • Stil industrial
  • Stil contemporan
  • Stil modern

În proiect mai alocăm câte o pagină HTML pentru Galerie foto și Video (clip de prezentare a randării 3D a unei case cu design deosebit).

Ultima pagină a proiectului prezintă detalii de contact despre autorul proiectului (nume, liceu, clasa, profesor) și un formular HTML.