Sneakers


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul la informatică despre "Sneakers" conține 8 pagini web realizate în HTML și este însoțit de documentația Word de 42 de pagini.

"Sneakerșii" sunt pantofi concepuți în primul rând pentru sport sau alte forme de exerciții fizice, dar care sunt de asemenea utilizați pe scară largă pentru uzul zilnic. Termenul de "sneakers" descrie, în general, un tip de încălțăminte cu o talpă flexibilă din cauciuc sau material sintetic și o parte superioară din piele, înlocuitori sintetici sau țesătură.

Prima pagină a proiectului prezintă o introducere despre adidași și o listă de top brand-uri. Secțiunea următoare prezintă istoria primilor adidași, de la sfârșitul secolului al XVIII-lea până în prezent, popularitatea sneakersilor, modele populare dealungul timpului. Pagina cu titlul "Clasificare" ne învață despre tipurile de sneakers: High-Tops, High-Top CVO, Super High-Top, Mid-Cut, Mid-Cut CVO, Low Tops (Oxford), Skate Shoes, Running Shoes, Low Top CVO, Slip-On.

Secțiunea următoare a site-ului prezintă cele mai populare brand-uri de adidași: Nike, New Balance, Adidas, Puma. Pentru fiecare brand în parte este prezentată o descriere, istoria acestuia și cele mai reprezentative modele. Pagina de curiozități prezintă noțiuni foarte interesante din evoluția acestor companii, cum ar fi:

  • Logo-ul cu puma aflată în săritură, astăzi una dintre cele mai renumite mărci din întreaga lume, este creat de Lutz Backes, un caricaturist din Nürnberg.
  • Cele trei dungi ale logo-ului Adidas , care probabil sunt cel mai ușor de recunoscut aspect al mărcii, au fost plasate inițial pe sneakerși din motive de stabilitate, nu de design.
  • Modelele Jordans de la Nike sunt lansate doar în zilele de sâmbătă, pentru a nu lipsi copiii de la școală în încercarea de a le achiziționa.

Ultima pagină a proiectului conține detalii de contact despre autor (nume, liceu, clasa, profesor).