Virusii informatici


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Proiect web ce contine 14 pagini realizate in HTML si insotit de documentatie Word de 25 de pagini. Contine informatii de baza despre virusii informatici. Sunt prezentate detalii despre istoria virusilor, clasificarea acestora, sfaturi si detalii despre cum ne putem apara de acesti virusi. Detaliile despre autorul atestatului sunt trecute la pagina de Contact.

Virusul este un software, de regulă distructiv, proiectat pentru a infecta un sistem informatic. Viruşii informatici sunt creaţi din diverse motive; un specialist vrea să-şi demonstreze abilităţile, o firmă producătoare de software îşi protejează programele (activează un virus la copierea ilicită), o firmă de soft producătoare de antiviruşi lansează un virus pentru a-şi vinde produsele.

Proiectul prezinta un clip video despre cum sa ne protejam telefoanele de virusi si detalii despre diferite tipuri de virusi: Ransomware, Malware, Spam, Spyware, Botneti, DDoS, Phishing, etc. De asemenea, sectiunea "Antivirusi" contine o lista cu cei mai mari jucatori din piata securitatii cibernetice: AVAST, Avira, BitDefender, Norton, Panda, AVG Antivirus, BullGuard, Kaspersky, ESET NOD32, F-Secure, Comodo, McAfee si multi altii.