Atestat informatică Oracle - Lant de restaurante

Lant de restaurante


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

(Reducere de preț valabilă până pe 5 aprilie 2019)

Banii înapoi pentru clienții nemulțumiți pentru că noi nu îți promitem ci îți garantăm!

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestionarea activitatii unui lant de restaurante. Acest proiect realizat in Oracle are 29 de pagini realizate in Word si 28 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor (11 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Patronul unui lant de restaurante doreste ca activitatea acestuia sa fie îmbunatatita. Restaurantele dispun de personal calificat si necalificat (ospatari, barmani, personal îngrijire, etc.). Acestia sunt angajati pe baza unul contract, dar exista si câtiva colaboratori, care nu lucreaza cu norma întreaga.

Restaurantele organizeaza diferite evenimente (nunti, botezuri, ceremonii de absolvire, etc), care pot fi realizate prin rezervarea din timp a locurilor. Clientul trebuie sa comunice anumite date personala, numarul de telefon la care poate fi contactat fiind obligatoriu. Rezervarile se pot face si online. De asemenea, clientul trebuie sa plateasca în avans o anumita parte din suma.

Restaurantele ofera diverse tipuri preparate (traditionale, mexicane, chinezesti, indiene, etc.), încercând sa satisfaca cele mai diverse cerinte. Preparatele sunt produse în laboratorul propriu, de catre bucatarii restaurantului. Anumite preparate exotice sunt produse de catre alti bucatari, cu care restaurantul colaboreaza. La cerere, se pot realize meniuri de post, precum si meniuri fara sare, pentru cei care tin regim sau sufera de anumite maladii.

Pentru comenzile care depasesc 100 de Ron, clientul beneficiaza de o reducere de 10% din valoarea comenzii. Aceasta este una dintre promotiile restaurantului. În incinta restaurantelor, exista baruri, care servesc diferite tipuri de bauturi alcoolice si racoritoare. De asemenea, exista o cofetarie si o patiserie. Acestea servesc preparate la fata locului, dar si la pachet.

Clientii care doresc, pot comanda de acasa preparatele dorite, prin telefon sau prin e-mail. Serviciul de curierat al restaurantelor este cunoscut ca fiind foarte eficient. Modalitatea de plata este cash, prin card, dar se accepta si tichete de masa.

Lantul de restaurante are un contract cu liceele din localitate, aici desfasurând practica elevii de la clasele de Bucatari, Ospatari si Cofetari. Cei mai buni dintre ei, au posibilitatea de a fi angajati ca si colaboratori.