Teatru


Cererea a fost trimisă. Vom face update la video cât mai curând posibil.
Cere video cu proiectul

Descrierea proiectului

Atestatul are ca tema gestiunea activitatii unui teatru. Acest proiect realizat in Oracle are 22 de pagini realizate in Word si 19 de slide-uri in Powerpoint. Atestatul contine notiuni fundamentale de baze de date, descrierea lucrarii, diagrama ERD initiala si diagrama ERD finala, Entitati, Atribute, Relatii, Maparea relatiilor, Reguli procedurale, Codul SQL pentru tabele, Concluzii si Bibliografie. De asemenea acest proiect are in componenta si fisierul SQL pentru generarea tabelelor 9 entitati) in contul Oracle si Aplicatia Oracle aferenta. Scenariul proiectului este urmatorul:

Trebuie sa proiectati o baza de date a unui teatru. Baza de date trebuie sa contina informatii despre teatru – adresa , programul pe care il are, numar de telefon , fax , spectacolele care pot fi si angajatii teatrului . Fiecare angajat are carte de munca cu teatrul.

Un client poate cumpara unul sau mai multe bilete de la casa, pentru unul sau mai multe spectacole. Teatrul dispune de recuzita proprie (costume , mobilier , decor pentru spectacole).

Trebuie tinuta o evidenta clara a biletelor cumparate , a actorilor care participa la spectacole (un actor poate avea una sau mai multe interpretari intr-un spectacol , dar poate participa la mai multe spectacole) si a recuzitei utilizate in fiecare piesa